Gør din Franchise Business arbejde

Købe en Franchise forretning er ikke en få rig hurtig ordningen. Du har fundet den rette mulighed, analyseret rentabilitet af virksomheden, mødte en franchisegiveren og underskrevet franchiseaftalen. Nu begynder det hårde arbejde.

Det første år med at styre din franchise forretning er ofte det sværeste. Dette er, når du vil lære de kernekompetencer, der kræves til at gøre din virksomhed mulighed for succes. I processen vil du også finde ud af mere om dine egne styrker og svagheder.

Før du begynder enhver virksomhed er det første spørgsmål du bør spørge dig selv, er du parat til hårdt arbejde? I modsætning til beskæftigelse, vil du nødt til at være klar til at håndtere problemer, når og hvor de opstår.

Er du klar til at lære nye færdigheder? Franchisegiveren vil har givet dig med grunduddannelse, der har brug for alle franchisetagerne. Normalt slutter træningen ikke der. Når du begynder at køre din forretning vil du afdækker huller i dine færdigheder, som har brug for videreuddannelse. Det er bydende nødvendigt, at du lukker disse huller så hurtigt som muligt.

Husk at en franchisegiveren vil have dig til at lykkes. Under hensyntagen til det er det vigtigt, at du diskuterer dine succeser & problemer med dem løbende. Dette vil bidrage til at holde kommunikation åbne og hjælpe dig med at håndtere problemer, efterhånden som de opstår.

Holde kontakten med andre franchisetagere, så du kan drage fordel af deres viden, som er opnået gennem faktisk kører forretningen. De vil hjælpe dig med at undgå en masse standard fejl og guide dig gennem de fleste af de almindelige problemer, der opstår, når du kører din virksomhed for første gang. Det er generelt en god idé at have en franchise kammerat, der har kører franchise i mange år samt holde tæt kontakt med nogen, der startede på samme tid som dig.

Du bør gøre regelmæssige justeringer for din forretningsplan som live numre overtager fra fremskrivninger. Dette vil hjælpe dig med at budgettet i overensstemmelse hermed. At holde stram kontrol over dine udlæg er lige så vigtigt som overvågning og øge salget.

Når du er begyndt at tjene penge begynder en ny proces. Nu skal du beslutte, hvordan du vil fortsætte. Er det lettere at øge business med din nuværende franchise eller er det nu tiden, at du tænkte på at købe en anden franchise?

Skal dine medarbejdere videreuddannelse? Veluddannede medarbejdere er nøglen til voksende din virksomhed. Hvem ved, når du er veluddannet personale, du måske ikke være behov for overhovedet at lede din virksomhed! Et meget vigtigt punkt at huske er, at hvis et medlem af personalet ikke er rigtige til jobbet, så er det vigtigt, at du udskifter dem straks. Du ønsker ikke at spilde tid at uddanne de forkerte mennesker.

Hvis du er tilfreds med din nuværende niveau af indtjening så er det måske bedre at fokusere på forvaltningen af din virksomhed mere professionelt så at du slippe ud af den sidste bid af overskuddet fra venture. Systematisere alt, der skal gøre mere end én gang og derefter?

Lære at uddelegere. Jeg gentager, at lære at uddelegere. De fleste nye virksomhedsejere er ubehageligt med at give ordrer. Det er nu din virksomhed og du er i afgift. Dine medarbejdere vil respektere dig mere, hvis du styre din virksomhed korrekt.

Hvis du følger ovenstående principper, så skal du være på vej til at have en virkelig vellykket business.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.