Sommerferie på budget – få en fantastisk ferie

Hvis du ikke har så mange penge til sommerferien, betyder det bestemt ikke, at din sommerferie bliver dårlig. Der findes nemlig masser af billige og gode alternativer til de dyre charterferier. Her i blogindlægget får du nogle konkrete råd til, hvad du kan lave i sommerferien uden at skulle så mange penge.

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark behøver slet ikke at være dyrt. Her sparer du nemlig flybilletten og transporten til og fra lufthavnen. I Danmark er det relativt billigt at komme rundt, og du kan enten vælge at tage toget eller tage bilen. I Danmark er der rigtig mange smukke steder. Er du til storbyferie er det selvfølgelig oplagt at tage til København eller Århus. Ønsker du en ferie i naturskønne omgivelser, så vil Skagen eller Vestjylland være en fremragende oplevelse, hvis du ikke i forvejen bor i området. Der er attraktioner over hele Danmark, og derfor behøver du ikke at skulle rejse særlig langt. Du kan jo også være hjemme og så planlægge nogle forskellige udflugter undervejs i din sommerferie.

Gratis seværdigheder

I Danmark har vi rigtig mange gratis seværdigheder. Der findes for eksempel hjemmesiderne AOK og AOA, hvor du kan få et overblik over nogle af de gratis tilbud. Der er rigtig meget fin natur i Danmark, som du ikke skal betale penge for at se. Blandt andet på Skagen eller nogle af de andre flotte steder vest på. København, Aarhus og Odense har også en lang række forskellige gratis arrangementer, hvor du kan få en hyggelig dag.

Cykelferie

En sjov, anderledes og billig måde at holde ferie på er cykelferie. Slå dig sammen med en ven og læg en plan for Jeres cykeltur. Der er mange spændende steder at cykle hen i Danmark, som kun venter på at blive udforsket. Det gælder både på Fyn, i Jylland og på Sjælland. En cykelferie er også ekstremt billig, hvis I selv har telt med på ferien. Så er der kun udgifter til cykelgear og mad.

Gør sommerferien med et kviklån

Tiltaler det dig ikke at holde sommerferie i Danmark? Hvis du gerne vil ud at rejse, kan det være en løsning at finansiere rejsen med et kviklån. Et kviklån er i princippet det samme som et forbrugslån – et lån der kan strække sig over få måneder og op til 7-8 år. Hvor meget du kan låne, kommer helt an på udbyderen. Nogle udbydere på voreslån.dk tilbyder kviklån på over 100.000 kroner mens andre har et loft på 15.000 kroner. Du skal sandsynligvis ikke bruge så mange penge på din sommerferie, og derfor kan du også godt tillade dig at ansøge hos flere kviklånsudbydere. Det er gratis og uforpligtende, og du får et meget bedre sammenligningsgrundlag. Hvis du skal finde det billigste kviklån, bliver du nemlig nødt til at ansøge flere steder, så du kan sammenligne vilkårene.