3 gode råd til din forlængede weekend med partneren

Skal du holde en forlænget weekend med din partner, og vil du gerne skabe en mindeværdig weekend for Jer begge? En forlænget weekend kan være en fantastisk mulighed for at få ladet batterierne op og få den travle hverdag lidt på afstand. Her i guiden får du 3 gode råd til, hvordan du kan få mere ud af din forlængede weekend.

Tag væk fra de vante rammer

For at få det maksimale ud af en forlænget weekend, kan det være en god idé at komme væk fra hjemmets 4 vægge. Heldigvis har vi i Danmark et hav af smukke kroer, slotte og spahoteller, hvor du kan tilbringe en forlænget weekend med god mad og afslapning. Du behøver slet ikke at tage til udlandet for at nyde en forlænget weekend. De mange slotte og kroer herhjemme har en helt særlig charme, og du får virkelig indtrykket af, at du er kommet et helt særligt sted hen. For at få lidt inspiration til, hvor du kan tage hen, får du her 5 forslag:

  • Marienlyst Strandhotel
  • Broholm Slot
  • Kokkedal Slot i Nordjylland
  • Kragerup Gods
  • Skrøbelev Gods

Læg hverdagen af derhjemme

Lever du i en travl hverdag, hvor jobbet fylder meget, så skal du overveje at lægge alt arbejde af derhjemme. Tager du din computer eller tablet med på forlænget weekend, kan det være fristende lige at tage et par timers arbejde og få læst mails igennem. Det er dog også en rigtig dårlig idé. For det første får du ikke nydt tiden sammen med din partner. For det andet får du ikke stresset af, fordi dit arbejde stadig vil ligge i baghovedet på dig. Udfordr dig selv og læg arbejdet af derhjemme.

Undgå en lang plan for opholdet

Nogle gange kan det være rart bare at være spontan på en forlænget weekend. Har I lagt en plan for 5 lokale seværdigheder, som I skal se, kan det godt blive for stressende, og så glemmer I at få slappet af. Det er fint, hvis I har en plan for 1 ting, men lad resten forblive spontant. Ellers er der mulighed for, at I kommer til at løbe rundt mellem forskellige ting, og så kan det hele godt blive meget stressende. Sørg for at I har noget tid, hvor I ikke ved, hvad I skal lave.

Lån penge og få en uforglemmelig forlænget weekend

Vil du gerne afsted på en forlænget weekend, men har du på nuværende tidspunkt ikke penge til at komme afsted på et lækkert ophold? Det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig låne penge nemt og hurtigt online. Her skal du blot udfylde en ansøgningsformular online, hvor du så får svar på din ansøgning inden for få timer. Såfremt du godkendes til at låne penge på kviklanet.dk, kan du have pengene på din konto inden for få dage.

Naturligvis skal du altid overveje nøje, inden du låner penge. Kan du betale pengene tilbage igen, eller giver det mening at spare op i stedet? I og med at det er så nemt at låne penge, kan det godt være fristende bare at låne. Det er dog også vigtigt at bevare fornuften, så du ikke låner penge, som du ikke kan betale tilbage igen.