Bedste steder at finde gratis lydbøger online

Disse mennesker er frivillige anmodet af de websteder, der giver disse lyd-feeds, og som har produceret store mængder arbejde: en southern California husmor har indspillet mere end hundrede kapitler til hjemmesiden Librivox. Librivox er en samling af literarture og tekster, der er trådt ind i det offentlige rum og er derfor fri til at distribuere og nyde. Det er alt sammen ting, der skal tages i betragtning. Q: Hvad er nogle af de mest mindeværdige bøger, du har lyttet til og hvorfor? Hun beskriver også den mærkelige måde tid synes at fremskynde, når du lytter til en god lydbog, og hvorfor nogle gange er det bedre at lytte alene. Downloads af musik er gået fra at være en ny idé til helt at ændre den måde, vi køber vores musik på blot et par korte år. Den Goldfinch er den mest omtalte roman af 2014. Vejer i på 771 sider, var det ikke op til debat om, hvorvidt jeg ville læse den trykte version eller lytte til lyden.

Jeg har tidligere nydt at lytte til GØG’S CALLING, og denne opfølgende kriminalroman er lige så underholdende. LS: Jeg er i øjeblikket lytter til JK LS: I en perfekt verden, ville jeg elske at være i stand til at fremhæve mine foretrukne passager, ligesom jeg gør i en trykt udgave af en bog. Jeg tror, lydbøger gratis – lydbogreolen.dk – jeg vil være glad for at lytte til dem læse telefonbogen. Jeg gør det meste af min læsning i sengen, så vægten alene var nok til at overbevise mig om at lytte i stedet for at læse. Og hvis du ønsker at være lidt mere hands-off under læsning tid, så prøv disse 12 storytelling apps, der vil gøre arbejdet for dig!

Det er svært at sige, da det afhænger af dine læsevaner. Det er den anden bog i Cormoran Strike-serien og læses af Robert Glenister. Dette er den syvende rate i serien, og jeg er temmelig sikker på, at jeg læste de foregående seks. Det kan være sjovt at gå tilbage og lytte til lydbøger og fortsætte med serien. Jeg elskede kunsten at racing i regnen og historien om EDGAR SAWTELLE, da de gav mig stor indsigt i, hvordan min hund kan udtrykke sig, hvis hun kunne tale. Det var sådan en stor bog at lytte til!

Det er en af de store bøger, der trækker dig ind fra de indledende linjer og aldrig en gang lader op eller halter. Gem derefter kapitler en efter en med menuindstillingen “Gem som..”. Når scanningen er færdig, skal du kontrollere de filer, du vil gendanne, og derefter klikke på Højreklik “Næste” for at gendanne dem igen. 1. Log ind på din Audible konto på en Mac eller pc og søge efter den bog, du ønsker at gave. Jeg blev glædeligt overrasket over, at en bog om videospil kunne være så underholdende. Og du ville have ret, men jeg stødte på denne video i min internet rejser og folkens, det var svært at holde sig vågen. LS: En ven anbefalede, at jeg lytter til Harry Potter-serien, så når en tur til San Antonio fra Fort Worth kom op, besluttede jeg at give lydbogen en chance.