Hvad du bør vide om fragt luftfartsselskaber

Fragt er teknisk term til beskrivelse fragt til forsendelsen. Luftfragt, på den anden side er den last, der er afsendt via luften. Dette kan gøres ved hjælp af typiske passager fly ombord på området fragt eller gennem specialiserede fragtfly dedikeret til denne særlige industri.

Det er primært opdelt i tre kategorier: a) husholdningsartikler, b) udtrykkelige levering, c) parcel leverance og d) fragt forsendelser.

Hver især er prissat afhængigt af systemet som fastsat af den nationale Motor fragt klassificering. Hver klasse også svarer til de varer, der kan leveres. Sige for husholdningsartikler, kun dem, der kan betragtes som møbler og husholdningsapparater kan underkastes prisklasser og ydelser på dette område. Express levering, i almindelighed, omfatter emner såsom mails, forretningspapirer og konvolutter. Parceller, på den anden side omfatter de elementer, der er normalt boxed. Fragt forsendelsen selv om dækker alle andre store elementer, der ikke kan imødekommes af tjenester fungerer i de lavere klasser.

Luftfragt er yderligere opdelt i to kategorier: mindre end vognlæs fragt, der dybest set rumme elementer, der er mindre end 15 000 pounds og har højden af præcis 28 inches eller endnu mindre end. Anden underkategorien af fragt forsendelser er vognlæs fragt, der dækker element vejer 43 000 pounds eller mindre og har længden ikke overstiger til 53 inches.

Overførsel større end disse er ofte båret af super fragtfly. Disse relativt store emner som militære udstyr, fly og helikoptere er gennemført af Antonov AN-225-den største ladning fly i verden.

For hver type af luftfragt fragt er der dybest set nogle luftfartsselskaber, fragt til at gøre arbejdet. Oftest end ikke mindre varer kan sendes ved hjælp af luft PASSAGERFLY forvandlet til fragt luftfartsselskaber.

Boeing 747-400 er som regel konfigureret i fragt luftfartsselskab da det har rummet stort nok til at rumme elementer for videresendelse. Men da det ikke er udelukkende designet som et luftfartsselskab fragt, der er nogle afgørende begrænsninger, der hindrer dens absolutte anvendelse til dette præcise formål. Ikke desto mindre, når det bruges som et luftfartsselskab fragt, det kan fungere godt nok til at transportere ladninger af forskellige slags mod deres korrekte destinationer.

Fragt luftfartsselskaber som Bekins og nordamerikanske Van linjer specialiserer sig i husholdningsartikler levering. FedEx Express, UPS og DHL top sats inden for udtrykkelige levering, men det er dybest set alle er spillet, da dette felt synes at være den nemmeste rute, når du ønsker at tjene penge i forretningsområdet videresendelse. Førende fragt luftfartsselskaber i parcel division (også kendt som jorden leverance) er FedEx grunde og UPS. For mindre end vognlæs og vognlæs fragt områder, luft freight carrier navne som gamle herredømme, AAA Cooper, Averett Express, vejbane, er Schneider og JB Hunt de mest betroede.

I godssektoren luft er der også mellemmænd i spillefeltet. Disse kaldes ofte som Fragtmæglere, da de er de institutioner, som opretter ordninger mellem afskibere og luft fragtselskaber. Mæglere er nået gennem online markedspladser. De er de bedste kilder til rabatter, da de har de direkte kontakt med luft-udbydere.

Større luft freight brokers er CHRobinson, Hub gruppe, Twin Modal og Rockwell.

Hvis du vil have bedre og lettere adgang til navnene har vi listet ovenfor, er det bedst at finde kilder gennem online formidlere såsom Transcore DAT, Freightquote.com og uShip.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.