Singles Day kommer snart til Danmark

Vi kender alle Black Friday. Nemlig én dag om året, hvor der er masser af fede tilbud. Nu er Singles Day ligeledes ved at komme til Danmark. Og denne begivenhed minder lidt om Black Friday. Det er en dag, som navnet jo siger, der er tilegnet folk, der er single. Denne falder den 11/11, hvilket bestemt ikke er noget tilfælde. For alle de ettaller symboliserer nemlig single livet. Udover at være en dag for single folk, er der også masser af tilbud. Så det er bare med at slå til, mens chancen er der.

Flere og flere danske butikker er med på Singles Day

Det er dejligt at se, at flere og flere butikker går med på denne sjove begivenhed. Blandt andet Bodyman og Coolshop er med i år. To hjemmesider, en hel del danskere er familiære med. Derudover er der da også andre butikker, der er med. Cykelpartner, Coolstuff og mange andre. Lyder dette spændende, så lær mere om Singles Day Danmark. Du kan allerede nu begynde at overveje, om der er noget, du mangler. For så kan du da købe det på Singles Day, hvis du er heldig. Det er altid skønt at spare lidt penge, når det er muligt.

Går du ikke lige og mangler noget, kan du jo se, om du kan finde noget, du ikke kan leve uden. Hvis prisen alligevel er overkommelig, kan du jo købe det. For så ender du med at spare penge i længden. Hvad end det så er nye sportssko eller ekstra hårpleje. Bruger du disse ting, skal du alligevel have noget nyt på et eller andet tidspunkt. Derfor er det da med at spare, når muligheden opstår.

Singles Day er kæmpe i Kina

Hele konceptet omkring Singles Day stammer fra Kina. For at være helt præcis, stammer det fra Nanjing University. Ideen kom til verden tilbage i 1993, så det er en forholdsvist gammel tradition nu. Og det må siges at være ganske populært i Kina. På et godt år, bliver der solgt for over 20 milliarder dollars. Kina alene står ofte for en god procentdel af dette. Det er altså et ret imponerende tal.

Nu er det ligeledes ved at blive populært i Danmark, og det er jo fint. Selvom mange synes, at det er overflødigt. Det er bare en mulighed for de mange forbrugere, for at spare penge, og det er aldrig en negativ ting.