Vil du fest?

Hvilken slags part vil du smide? Er du kommer til at fejre en særlig lejlighed, en 20-års jubilæum, et bryllup, en pensionering, eller har du bare lyst at mødes med nogle venner og familie. Parterne kan være blot et par folk nogle drinks og god mad til en elegant bryllupsreception på en fem-stjernet hotel. En venlig gruppe af mennesker, god mad, behagelige omgivelser er alt du behøver at holde en fest.

Parterne er så gammel som brand. Folk har kommer sammen for at dele mad, deltage i samtalen for aldre. Unge og gamle, rige og fattige har invitere hinanden til at feste med hinanden gennem hele historien. Deling af fødevarer, er hjemme eller andetsteds, lige så gammel som civilisation. Parterne er blandt de aktiviteter, der binder os sammen som mennesker. Uden undtagelse, er hver ferie, speciel lejlighed eller fest centreret omkring deling af fødevarer, virksomheden og samtale.

Ritualer og traditioner guide og understrege en masse fester folk er kommet til at elske. Nogle, som fødslen af et barn, bryllupper og død er ceremonier. Andre, sådan et nytår, jul, Hanukkah, Thanksgiving fokus på sekulære og religiøse helligdage finder sted på bestemte tidspunkter af året. Stadig er andre, såsom Oscars, Super Bowl, særlige begivenheder, der præsenterer en chance for at samle sammen med venner og familiemedlemmer af lignende interesse. Vi fejre ikke kun lejlighed men mulighed for at være sammen med mennesker, vi holder.

Som du får klar til at planlægge en part nødt du til at spørge dig selv, hvorvidt du nyder for at feste. Mens du kan finde det svært at tro, nyder ikke mange mennesker parter. Der er intet galt med ikke omsorg for underholdende, men du skal vide dette om dig selv. Du kan være bange for noget vil gå galt, eller at du glemmer noget, eller du ikke nyder for at have alt for mange mennesker på dit hus, uanset årsagen kan være, du har brug at vide, hvis parterne er for dig eller ej.

At have mennesker i dit hjem er en privat begivenhed. Dit hjem er en del af dig, og hvad sker der vil have en masse at gøre med din samlede humør. Vi alle er forskellige, og vi alle har vores egen præference om partier. Hvad er dit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.